Appareils et accessoires
Champignon en spinazie lasagne
Prép. 40min
Total 2h 15min
6 porties
Ingrédients
Pesto
-
extra vergine olijfolie110 g
-
voedingsgist in vlokken40 g
-
amandelen in vlokken30 g
-
verse basilicumbladeren20 g
-
citroen alleen vers geperst sap½
-
zeezout plus extra naar smaak½ theelepel
-
knoflookteentjes2
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Tofoe ricotta
-
knoflookteentjes2
-
tofu uitgelekt, in stukken gebroken395 g
-
olijfolie20 g
-
citroen alleen vers geperst sap½
-
zeezout¼ tl
-
voedingsgist vlokken2 el
-
water20 g
Champignon en spinazie vulling
-
olijfolie10 g
-
verse Portobello-champignons, in dunne plakjes gesnedenverse bruine paddenstoelen in dunne plakjes gesneden450 g
-
verse jonge spinazie250 g
-
zeezout1 snuifje
Marinara saus
-
olijfolie10 g
-
ui gevierendeeld100 g
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
gedroogde tijm1 ½ tl
-
gedroogde pepervlokken (optionnel)1 snuifje
-
zeezout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kristalsuiker1 snuifje
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
Montage
-
gedroogde lasagnevellen (zie tip)12
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
29.5 g
Calories
2336 kJ /
557 kcal
Lipides
20 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Familie en vrienden
15 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Zoetzure tempé
50min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Vegetarische chili
35min
Salade van Kool en Wortel met Feta
Pas d’évaluation
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min