Versions compatibles
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Protides
- 10.8 g
- Glucides
- 23.5 g
- Lipides
- 19.6 g
- Graisses saturées
- 8.4 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 407.4 mg
Recettes alternatives
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1 Std. 40 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Tuscan bean soup
40 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Creamy vegetable rice
25 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Red rice using rice mode
55 Min
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min