Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 42 g
- Graisses saturées
- 25 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1001 mg
Recettes alternatives
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1小时
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1小时
Family Chicken Galette
1hod. 55min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1小时 15 分钟
Chocolate Guinness® Cake
2h 5 min