Creamy Mustard Chicken Stew

4.4 389 évaluations
Préparer. 10min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • olive oil
    30 g
  • plain flour
    15 g
  • onions cut in pieces
    100 g
  • carrots cut in pieces
    200 g
  • garlic cloves
    2
  • Dijon mustard
    2 Tbsp
  • fresh thyme leaves
    1 Tbsp
  • waxy potatoes skin on, cut in cubes (3 cm)
    500 g
  • water
    150 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper to taste
    2 - 3 pinches
  • chicken breasts, skinless cut in cubes (4 cm)
    800 g
  • double cream
    100 g
  • fresh thyme leaves to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 340 kcal / 1419 kJ
Protides 35 g
Lipides 12 g
Glucides 20 g
Fibre 2.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...