
Appareils et accessoires
Sticky Sesame Chicken
Préparer. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil for greasing
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)800 g
-
jasmine rice250 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
carrots peeled, sliced (5 mm)180 g
-
sugar snap peas trimmed100 g
-
medium egg1
-
cornflour60 g
-
paprika2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic cloves2
-
rice vinegar30 g
-
honey60 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
ketchup homemade60 g
-
brown sugar30 g
-
soy sauce (see tip)50 g
-
sesame seeds20 g
-
spring onions trimmed, thinly sliced, for garnishing2
Infos nut. par 1 portion
Calories
710.4 kcal /
2983.8 kJ
Protides
45.9 g
Lipides
19.7 g
Glucides
85.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
4.6 g
Sodium
2303.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande