Appareils et accessoires
Geflambeerde uientaart
Prép. 15min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protides
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Kippenbouillonpasta
45min
Lemon curd
20min
Kokos en karamel cheesecake
Pas d’évaluation
Vijgenmosterd
25min
Vegan kruimeldeeg
45min
Amandelpasta
1h 10min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Champignon- en chocolademuffins
1h