Appareils et accessoires
Geflambeerde uientaart
Prép. 15min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protides
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speculoospasta
10min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Vanillesuiker
72h
Bessencurd
20min
Bessenlikeur
30min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Aardbeienpudding
2h 10min
Karamelpudding
1h
Sinaasappelcake
1h