Appareils et accessoires
Frangipane met peer
Prép. 25min
Total 1h 30min
8 porties
Ingrédients
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.4 g
Calories
2249 kJ /
538 kcal
Lipides
35.6 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Portugees crème brûlée
25min
Bessenmousse
4h 50min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min