Appareils et accessoires
Frangipane met peer
Prép. 25min
Total 1h 30min
8 porties
Ingrédients
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.4 g
Calories
2249 kJ /
538 kcal
Lipides
35.6 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Lolly's
40min
Chorizo Quiche
2h 30min
Hot dogs
35min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Pistache Moelleux
30min
Frangipanetaart
1h 25min