Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
  • 600 g red capsicum, roasted, peeled and seeded
  • 2 garlic cloves
  • 25 g tahini
  • 1 tbsp smoked paprika
  • 400 g chicken breast fillets, cut into 8 pieces
  • 800 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
  • 200 g white quinoa, rinsed and drained
  • 250 g pattypan squashes, cut into halves
  • 4 tsp extra virgin olive oil
  • ground black pepper, to taste
  • 2 tbsp lemon juice
  • 1 baby cos lettuce (approx. 90 g), leaves separated
  • 2 tbsp almonds, roasted and chopped
  • lemon, cut into wedges, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2062.5 kJ / 492.5 kcal
Protides
36 g
Glucides
42 g
Lipides
16.8 g
Graisses saturées
2.3 g
Fibre
12.8 g
Sodium
63.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives