Appareils et accessoires
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
334.5 mg
Protides
2.3 g
Calories
967.2 kJ /
231.2 kcal
Lipides
8.6 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
35.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Festive Camembert Wreath
1h 50min
Mushroom Pâté
1h 30min
Onion Tart
1h
Bern-style Rösti
40min
Oven Baked Vegetable Crisps
1h 45min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
1h
Frozen Fruit Sorbet
5min
Raspberry and Lime Mousse
5min
Poached Eggs
15min
Satay Turkey Skewers
45min
Tomato and Chilli Jam
1h 15min