Appareils et accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Prép. 15min
Total 2h 10min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1791 kJ /
428 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groente-Omeletten
30min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Gnocchi Tricolore
35min
Harde pistachekoekjes
45min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation