Appareils et accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Prép. 15min
Total 2h 10min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1791 kJ /
428 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nessuna valutazione
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nessuna valutazione
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nessuna valutazione
Volkoren pitabrood
Nessuna valutazione
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Azteca taart
1h
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Quiche met Ricotta en Paprika
Nessuna valutazione
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min