Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 2 căței de usturoi
- 60 g ceapă galbenă
- 10 fire ierburi aromate proaspete, în amestec, doar frunzele (ex. pătrunjel, cimbru, oregano), plus pentru decor
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 800 g carne de iepure, fără os, tăiată bucăți (aprox. 6 cm)
- 50 g apă
- 40 g vin alb, sec
- 1 linguriță concentrat pastă de pui (vezi recomandări)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Protides
- 59.1 g
- Glucides
- 4.4 g
- Lipides
- 16.7 g
- Graisses saturées
- 5.5 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 926.1 mg
Recettes alternatives
Caserolă cu rață și legume
1u.
Risotto cu mix de fructe de mare
Pas d’évaluation
Coaste de porc lipicioase cu măr
2 godz. 30 min
Chiftele din carne de vită și feta
1 Std. 20 Min
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1h 35min
Supă cu tăiței
35 min
Iahnie de fasole
30 Std. 45 Min
Crochete de cartofi și vinete cu maioneză cu usturoi
Pas d’évaluation
Millefeuille
5óra
Aripioare de pui picante (tip Buffalo)
45 min
Tocană de vită cu gnocchi
1h 30min
Tocăniță de legume cu mămăligă cremoasă
50 min