Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 2 căței de usturoi
- 60 g ceapă galbenă
- 10 fire ierburi aromate proaspete, în amestec, doar frunzele (ex. pătrunjel, cimbru, oregano), plus pentru decor
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 800 g carne de iepure, fără os, tăiată bucăți (aprox. 6 cm)
- 50 g apă
- 40 g vin alb, sec
- 1 linguriță concentrat pastă de pui (vezi recomandări)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Protides
- 59.1 g
- Glucides
- 4.4 g
- Lipides
- 16.7 g
- Graisses saturées
- 5.5 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 926.1 mg
Recettes alternatives
Dip de praz și somon afumat
55 Min
Cocktail cu merișoare și grapefruit
Pas d’évaluation
Spumă de ananas
Pas d’évaluation
Koeksisters
1 Std.
Tocană de vițel, în pâine
6 godz. 30 min
Caserolă cu rață și legume
1 Std.
Tocană de miel cu chimion și vinete
1h 10min
Obraji de porc sous-vide
8 Std. 30 Min
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1小时 35 分钟
Iepure cu prune uscate
1 Std.
Tocană de vită cu gnocchi
1 Std. 30 Min
Tocăniță de pui cu muștar
40 Min