Appareils et accessoires
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Prép. 15h
Total 1h 20min
8 porties
Ingrédients
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
250 mg
Protides
7 g
Calories
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Lipides
33 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
16.1 g
Glucides
60.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Ovenburger
1h 45min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Dadel- en Haverdrank
20min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation