Appareils et accessoires
Cinnamon Rice Pudding Cake
Prép. 15min
Total 5h
12 slices
Ingrédients
Base
-
mixed whole nuts (e.g. almonds, cashews, walnuts, hazelnuts)100 g
-
rolled oats (see tip)80 g
-
pitted dates80 g
-
coconut oil40 g
Filling
-
pitted dates200 g
-
water plus extra for soaking gelatine1400 g
-
white short grain rice250 g
-
soy cream270 g
-
cinnamon stick1
-
fine sea salt1 pinch
-
gelatine leaves8
-
ground cinnamon to taste1 - 2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
36.3 mg
Protides
5.5 g
Calories
1138.5 kJ /
272.1 kcal
Lipides
9.8 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
42.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2h 20min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Vegetable Curry with Rice
50min
Quinoa Anzac Biscuits
1h
Blackberry Jam
20min
Banana Peel Cookies
1h 30min
Molasses Gingerbread Cookies
40min
Rye Flatbreads
2h 10min
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1h 15min