Cinnamon Rice Pudding Cake
TM6 TM5 TM31

Cinnamon Rice Pudding Cake

4.4 (5 évaluations )

Ingrédients

Base

  • 100 g mixed whole nuts (e.g. almonds, cashews, walnuts, hazelnuts)
  • 80 g rolled oats (see tip)
  • 80 g pitted dates
  • 40 g coconut oil

Filling

  • 200 g pitted dates
  • 1400 g water, plus extra for soaking gelatine
  • 250 g white short grain rice
  • 270 g soy cream
  • 1 cinnamon stick
  • 1 pinch fine sea salt
  • 8 gelatine leaves
  • 1 - 2 tsp ground cinnamon, to taste

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1138.5 kJ / 272.1 kcal
Protides
5.5 g
Glucides
42.5 g
Lipides
9.8 g
Graisses saturées
3.6 g
Fibre
3.3 g
Sodium
36.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives