
Appareils et accessoires
Vegan Aubergine Rolls
Préparer. 30min
Total 11h 15min
4 portions
Ingrédients
Vegan Cheese
-
blanched almonds200 g
-
water lukewarm500 g
-
freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)30 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
paprika2 pinches
-
agar-agar3 tsp
-
filtered water200 g
-
olive oil for greasing
Aubergine
-
aubergines sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)600 g
-
olive oil for brushing2 Tbsp
Carrot Cream
-
shallot halved30 g
-
olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)300 g
-
water100 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
curry powder (optionnel)1 tsp
Assembly
-
cherry tomatoes quartered100 g
-
fresh basil leaves10
Infos nut. par 1 portion
Calories
508.8 kcal /
2128.7 kJ
Protides
13.8 g
Lipides
41.1 g
Glucides
29.6 g
Fibre
12.5 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
293.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande