Appareils et accessoires
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
496.4 mg
Protides
8.2 g
Calories
933.2 kJ /
223 kcal
Lipides
18.3 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
6.7 g
Glucides
8.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Smoky Paprika Rub
5min
Grab and Go Breakfast Wrap
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
White Bean and Feta Dip
5min
Maple-glazed Carrots
45min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min