Appareils et accessoires
Rucola taart
Prép. 15min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
sinaasappel½
-
bloem en iets meer voor het werkblad150 g
-
halfgezouten boter75 g
-
water50 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
uien gehalveerd70 g
-
tomaten gepeld en ontpit400 g
-
vers laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
olijfolie10 g
-
mozzarella in dunne plakjes100 g
-
rucola50 g
-
gedroogde ham type Serrano6 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
14.8 g
Calories
1292 kJ /
309 kcal
Lipides
17.8 g
Glucides
22.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fatayer met kaas en munt
2h
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Chili non Carne
1h
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Pasta met prei en ajvar
30min
Penne met mosselen
1h 5min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min