Appareils et accessoires
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Prép. 30min
Total 6h
10 porties
Ingrédients
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (optionnel)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
54.4 mg
Protides
4.1 g
Calories
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Lipides
19.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
45.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Aardbeien mille-feuille
5h
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Broodkruimels
5min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Lang rijzende pizza
Pas d’évaluation
Panna cotta
6h 15min
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Basilicumpesto
10min
Vruchtensaus (coulis)
10min