Appareils et accessoires
Gebakkrans met geroosterde groenten
Prép. 30min
Total 1h 40min
8 porties
Ingrédients
Geroosterde groenten
-
venkelknol in partjes (1 cm)80 g
-
rode uien in partjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (2 cm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
olijfolie2 el
Pesto
-
Parmezaanse kaas20 g
-
pijnboompitten10 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren30 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout¼ tl
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1-2 cm) en ingevroren200 g
-
bloem200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
150 g Camembert, in 8 gelijke stukkengeitenkaas in 8 gelijke stukken150 g
-
eierdooier losgeklopt1
-
kerstomaten aan de tros200 g
-
verse basilicumbladeren (optionnel)10
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
645.2 mg
Protides
8.6 g
Calories
1737.1 kJ /
415.2 kcal
Lipides
32.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
17.2 g
Glucides
23.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min