Appareils et accessoires
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
Prép. 15min
Total 3h
4 portions
Ingrédients
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on, boneless710 - 765 g
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)1840 g
-
lemon juice2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
709.6 mg
Protides
39.8 g
Calories
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
6.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb Thanksgiving
9 Recettes
Canada
Canada
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Ukrainian dressed herrings
1 Std.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Pâté en croûte
8 Std. 45 Min
Sous-vide Ossobuco
12 Std. 40 Min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Cheese mousse
10 Min
Hummus
5 Min
Polenta
1 Std.
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min