Appareils et accessoires
Borscht
Prép. 15min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2 g
Calories
513 kJ /
123 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
5min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Linzenbrood
1h 55min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Pâté in korst
10h
Kikkererwtensoep met spinazie
40min