Versions compatibles
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 100 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 20 g citroensap
- 2 ½ tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 400 g rode paprika, stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden
- 100 g rode uien, in dunne partjes (± 1 cm)
- 100 g aardappelen, in partjes (± 3 cm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- 1 citroen, in plakjes (0,5 cm)
- 2 takjes verse tijm
- 2 takjes verse rozemarijn
- 300 g venkelknol, in plakjes (± 3 mm)
- 200 g bindsla of Romeinse sla, in stukken (± 5 cm)
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 140 g geroosterde rode paprika's (zie tip)
- 100 g gepelde amandelen, 15 min geweekt in heet water en uitgelekt
- 500 g brood, in plakjes, om op te dienen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 8176.1 kJ / 1954.1 kcal
- Protides
- 234.6 g
- Glucides
- 92.7 g
- Lipides
- 67.7 g
- Graisses saturées
- 12.5 g
- Fibre
- 15.7 g
- Sodium
- 2731.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Geroosterde bananen affogato
Pas d’évaluation
Zuurkool
Pas d’évaluation
Gestoomde kip op zijn geheel
Pas d’évaluation
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Speltbrood
1h 45min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Taart met peer en brie
1h 10min