Appareils et accessoires
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
Prép. 15min
Total 3h 35min
6 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)200 g
-
blauwe kaas in stukken (2 cm)150 g
-
Williams peren geschild, klokhuis verwijderd en in 8 plakjes gesneden (± 220 g)2
-
bacon gerookt, in stukken (3-4 cm)30 g
-
walnoten gehakt35 g
-
honing25 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
534.7 mg
Protides
22 g
Calories
2828.3 kJ /
676 kcal
Lipides
21.5 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
10.2 g
Glucides
103 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Boeddha bowl met kip
1h
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Rucola taart
Pas d’évaluation
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Loempia’s
55min
Romige snijbietsoep
35min
Tostadas met kip
40min
Focaccia met uien
1h 30min