Appareils et accessoires
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Prép. 15min
Total 3h 50min
6 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
449.3 mg
Protides
16.2 g
Calories
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Lipides
10.5 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Tonijnkroketten
1h 30min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Sinaasappel-currydressing
10min
Crème anglaise
15min
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Huzarensalade
25min
Snelle kaassoufflés
45min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min