Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g selder, in stukken (3 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 300 g rode splitlinzen
- 3530 g water
- 60 g tomatenpuree
- 2 tl zout, en iets meer om te koken
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 200 g paneermeel
- bloem, om te bewerken
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 20 g witte balsamico azijn
- 2 tl suiker
- 50 g crème fraîche
- 500 g droge pasta, type spaghetti
- 60 g rode paprika, in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 ontpitte zwarte olijven, in kleine stukken
- verse peterselie, als afwerking
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Protides
- 19.5 g
- Glucides
- 78.2 g
- Lipides
- 9.7 g
- Graisses saturées
- 2.1 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodium
- 566.9 mg
Recettes alternatives
Geel gekleurde eieren
55 min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Sacher taart
3h
Koolstoofpot met kalkoen
Pas d’évaluation
Gestoomde aardappelkroon
Pas d’évaluation
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Pas d’évaluation
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Glühwein
15 min
Vinaigrette van paprika's
Pas d’évaluation