Appareils et accessoires
Vier kazen flatbread om te delen
Prép. 15min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
olijfolie plus extra om in te vetten50 g
-
teentjes knoflook2
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
mozzarella in schijfjes80 g
-
water120 g
-
bloem plus extra om te bestuiven270 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 tl
-
ricotta80 g
-
gorgonzola70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
13 g
Calories
1618 kJ /
386 kcal
Lipides
21 g
Fibre
1.3 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Appel strudel
1h 45min
Kaascrackers
2h 30min
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Huzarensalade
25min
Tostadas met kip
40min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Chocoladecustard
1h 20min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h