Appareils et accessoires
Alpenmacaroni
Prép. 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
3642 kJ /
874 kcal
Lipides
45 g
Glucides
92 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Kip Fricassee met Asperges
1h
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Ovenburger
1h 45min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min