Appareils et accessoires
Glühwein
Prép. 5min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
13.2 mg
Protides
0.5 g
Calories
375 kJ /
89 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Champagne crème cake
Pas d’évaluation
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Cashew- en kokosmelk
10min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Rabarber-munt cocktail
2h
Batbout met kaas
30min