Appareils et accessoires
Flammekuchen
Prép. 15min
Total 1h
4 portie
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protides
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Crackers
35min
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Groente-Omeletten
30min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Cijfertaart
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Béarnaisesaus
Pas d’évaluation