Appareils et accessoires
Asperges en prosciutto cannoli
Prép. 15min
Total 55min
12 stuks
Ingrédients
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3.7 g
Calories
610 kJ /
146 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
0.7 g
Glucides
8.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Yoghurt en muntdressing
15min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation