Appareils et accessoires
Rabarbertaart
Prép. 15min
Total 55min
8 stuks
Ingrédients
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8.8 g
Calories
1874 kJ /
450 kcal
Lipides
29 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Pas d’évaluation
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Horror punch
20min
Rabarber-munt cocktail
2h
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Gemarineerde paprika's
55min
Confituur van ananas en gember
40min
Gierst met kip en curry
35min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Tomatensaus
40min