Appareils et accessoires
Mangochutney
Prép. 15min
Total 1h 20min
2 potjes
Ingrédients
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 2 potjes
Protides
9 g
Calories
7472 kJ /
1773 kcal
Lipides
4 g
Fibre
19.3 g
Glucides
410 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Tomatenketchup
1h 15min
Groentenbouillonpasta
45min
Snelle chocolade amandel fudge
Pas d’évaluation
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Peergelei
10h
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Confituur van ananas en gember
40min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Aardbeienjam
1h 5min
Choronsaus
20min