Appareils et accessoires
Verse kaas met walnoten en weibrood
Prép. 15min
Total 12h 15min
12 porties
Ingrédients
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
366.4 mg
Protides
10.3 g
Calories
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Lipides
17.9 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
36.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fermentatie modus
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tempé
48h
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Minestrone
45min
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Halloween broodjes
Pas d’évaluation
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Basis kippenbouillon
35min
Linzensoep met spinazie
50min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Veelzijdige stevige soep
50min