Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Verse kaas met walnoten
- 1500 g verse volle melk
- 200 g zure room, 18% vet
- 250 g water
- 30 g vers geperst citroensap
- 100 g walnoten, gehalveerd
- warm water, voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
- 320 g manitoba bloem (met ± 13% eiwit)
- 100 g volkoren tarwebloem
- 50 g olijfolie
- 1 tl suiker
- 1 ei
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl zout
- honing, als afwerking (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Protides
- 10.3 g
- Glucides
- 36.8 g
- Lipides
- 17.9 g
- Graisses saturées
- 5.3 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 366.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Basis kippenbouillon
35 Min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min