Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 100 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1.5 cm)
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 900 g water
- 1000 g veal, cut into cubes (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, cut into quarters (or sixths if large)
- 50 g unsalted butter
- 50 g plain flour
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 egg yolks
- ground white pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1616.6 kJ / 386.4 kcal
- Protides
- 39.1 g
- Glucides
- 15.4 g
- Lipides
- 18.8 g
- Graisses saturées
- 10 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 497.9 mg
Recettes alternatives
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 min
Beef stew with gnocchi
3h 15 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Steamed peas and sweetcorn (9 months+)
Pas d’évaluation
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Veal pizzaiola
40 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min