Appareils et accessoires
Shortbread karamel gezouten boter
Prép. 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingrédients
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
624 kJ /
149 kcal
Lipides
9 g
Fibre
0.8 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Crème karamel (flan)
5h 30min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Amandelpasta
1h 10min
Dunne grissini
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Muntthee
25min
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Karamelsaus
1h 30min