Appareils et accessoires
Shortbread karamel gezouten boter
Prép. 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingrédients
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
624 kJ /
149 kcal
Lipides
9 g
Fibre
0.8 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
Snelle chocolade amandel fudge
Pas d’évaluation
Zweedse worteltaart
2h
Suikervrij bananenbrood
1h 15min