Versions compatibles
Surf and turf with pink peppercorn sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protides
- 39.9 g
- Glucides
- 20.8 g
- Lipides
- 51.1 g
- Graisses saturées
- 22.9 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 637.4 mg
Recettes alternatives
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Buffalo chicken wings
45 Min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Keine Bewertungen
Oysters Mignonette
5 Min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Bourbon pork ribs
5h 50 min
Piña colada
5 Min