Appareils et accessoires
Curry powder
Prép. 5min
Total 10min
85 g
Ingrédients
-
whole black peppercorns1 tbsp
-
coriander seeds2 ½ tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
dried chillies5
-
rock salt1 tbsp
-
granulated garlic2 tsp
-
cardamom pods (see Tips)4
Niveau
facile
Infos nut. par 85 g
Sodium
5663.9 mg
Protides
5.5 g
Calories
597 kJ /
142.7 kcal
Lipides
4.6 g
Fibre
10.5 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
25.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai red curry paste
15min
Garam masala
10min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Tandoori paste
5min
Everyday Indian curry paste
30min
Madras curry powder
15min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min