Appareils et accessoires
Polenta with Rich Meat Ragu
Prép. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
carrot peeled, cut in pieces70 g
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil55 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
red wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
water1600 g
-
polenta400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2981.7 mg
Protides
32.5 g
Calories
2427.2 kJ /
580.7 kcal
Lipides
32.7 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
16.8 g
Glucides
135.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Bolognese Sauce
1h 15min
Chopped onions
5min
Sugar glaze
5min
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Turkey Burger
1h 25min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Prawn Saganaki with Feta
35min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min