![Veal pizzaiola Veal pizzaiola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91e7fe6628f91995e941b42a771c4188/Derivates/4157ef84079e917fec83bcc82cb633268c9bf4b2.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Protides
- 30.4 g
- Glucides
- 21.4 g
- Lipides
- 13.7 g
- Graisses saturées
- 2.2 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodium
- 411.5 mg
Recettes alternatives
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
All-in-one chicken dinner
50 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min