Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil, plus extra to coat potatoes
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 8 sprigs fresh thyme
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 2 chicken Marylands (approx. 750 g), skin on
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 potatoes, peeled and cut into cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 200 - 300 g mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4836.7 kJ / 1156 kcal
- Protides
- 69.8 g
- Glucides
- 54.8 g
- Lipides
- 72.9 g
- Graisses saturées
- 18.4 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodium
- 601.7 mg
Recettes alternatives
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Creamy honey mustard chicken
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken and warm potato salad
55min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Chicken Caesar pasta salad
55min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
All-in-one chicken dinner
50min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Pork fillet with mustard
35min