Appareils et accessoires
French dressing
Prép. 5min
Total 5min
200 g
Ingrédients
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 200 g
Sodium
119.2 mg
Protides
1 g
Calories
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Lipides
90.6 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Caesar salad dressing
10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13u.
Beetroot salad with raita dressing
35min
Prawn salad with horseradish cream
1u.
Romesco dip
10min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1u. 10min
Oysters Mignonette
5min
Tapenade
10min
Honey Pear Vinaigrette
5min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50u. 15min