Appareils et accessoires
Perfect steak with sauce Bernaise
Prép. 10min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 2 portions
Sodium
2152.8 mg
Protides
149.4 g
Calories
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Lipides
258.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
137.3 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mayonnaise
5min
Sangria
Pas d’évaluation
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Beef Wellington
2h 15min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Beer batter fish
40min