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Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protides
- 56.8 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 51.7 g
- Graisses saturées
- 9.7 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 1348.2 mg
Recettes alternatives
Seared steak and rocket salad
20 phút
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Tuna nicoise salad (gut health)
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Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
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Middle Eastern planked salmon
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Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Salmon with yoghurt dressing
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Oysters Mignonette
5 Min