Versions compatibles
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Prawn and pork pops
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g pork mince
- 15 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 raw prawns (small), peeled and deveined (see Tips)
Turmeric lime sauce
- 2 limes, zested (no white pith) and juiced
- 40 g roasted salted cashews
- 20 g fresh turmeric, peeled
- 2 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 - 3 tsp fish sauce
- 20 g palm sugar, shaved
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1460.7 kJ / 347.8 kcal
- Protides
- 30.8 g
- Glucides
- 10.5 g
- Lipides
- 20.4 g
- Graisses saturées
- 5.7 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 1064.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Thai beef salad
1h 15min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Prawn and chicken laksa
40 min