![Fish with ginger lime sauce Fish with ginger lime sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97F9C66B-0A15-4DAF-BE7F-36C300344009/Derivates/01178906-536F-4A22-97D1-AD97A0FAFB6F.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Protides
- 35.8 g
- Glucides
- 67.6 g
- Lipides
- 57.1 g
- Graisses saturées
- 9.4 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1541.9 mg
Recettes alternatives
Miso salmon broth
40 Min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Coconut fish curry
1h 10min