Appareils et accessoires
Layered bread
Prép. 30min
Total 2h 30min
10 portions
Ingrédients
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
0.4 mg
Protides
10.6 g
Calories
1534.4 kJ /
366.5 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
47.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hands in the dough!
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Watercress Soup
Pas d’évaluation
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Pas d’évaluation
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Eggplant Stacks
1h 35min
Gingerbread Spice Mix
5min
Bloodshot Devilled Eggs
40min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min