Appareils et accessoires
Sous-vide miso aubergine
Prép. 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingrédients
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
670 mg
Protides
4 g
Calories
654 kJ /
156 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knapperig brood
Brak ocen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Turkse gekruide lamshapjes
1 godz. 30 min
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Omelet van eiwit
35 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 godz. 15 min