Appareils et accessoires
Beetroot ciabatta
Prép. 15min
Total 15h
12 slices
Ingrédients
-
spelt grains250 g
-
white spelt flour plus extra to dust250 g
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
water375 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (approx. 100 g)1
-
ice cubes (approx. 10)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
378.2 mg
Protides
7.5 g
Calories
681.2 kJ /
162.2 kcal
Lipides
1.3 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
27.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better bread
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Bread pastry
55min
Five seed bread
1h 50min
Apple cake
1h
Rustic bread
2h
Apple shortcake
1h 50min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Cheat's sourdough
74h
Mixed berry clafoutis
40min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min