Appareils et accessoires
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
Prép. 15h
Total 9h 15min
4 portions
Ingrédients
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
1 tbsp ground cinnamoncinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)2
-
cloves6
Hong Kong style roasted pork belly
-
salt2 tsp
-
caster sugar1 tbsp
-
pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm1 piece
-
coarse sea salt2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21.8 g
Calories
2466.2 kJ /
589.5 kcal
Lipides
55 g
Fibre
0 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese New Year Festive Flavours
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Soy Sauce Chicken
45 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min