Appareils et accessoires
Savory Turnip Cake
Prép. 10min
Total 26h 55min
20 slices
Ingrédients
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
2 g
Calories
331 kJ /
79 kcal
Lipides
2 g
Fibre
1 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese New Year
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Umami Paste
5min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Kabocha Focaccia
55min
XO sauce
1h 50min
Soy milk
24h 30min
Steamed Red Bean Rice Cake
1h 10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Lobster Bisque
1h 50min