Appareils et accessoires
Ginger Fried Rice
Prép. 5min
Total 15min
8 portions
Ingrédients
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
sesame oil plus 1 tbsp extra60 g
-
white pepper powder1 dash
-
light soy sauce plus 1 tsp extra20 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut in 3 cm cubes80 g
-
cooked rice (see tip)550 - 600 g
-
eggs lightly beaten2
-
chicken stock powder10 g
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
126 mg
Protides
7 g
Calories
968 kJ /
231 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Asian Home Cooking
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Vegetarian Beehoon
25min
Sambal Kangkung
10min
Tomato-egg drop soup
20min
Ayam Masak Kicap
40min
Stir Fried French Beans
15min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min